"Нагадує дискусію професора Преображенського і Шарікова": Депутат з Петербурга підтримав Райкіна у суперечці з улюбленим байкером Путіна (відео)

Максим Рєзнік вважає, що виступ Костянтина Райкіна на всеросійському з'їзді Спілки театральних діячів проти цензури, мракобісся і тупоголових чиновників, які вважають, що вони вміють керувати культурою - це знакова подія.

Ілюстрація:Комсомольская правдаГолова комісії з культури, освіти і науки петербурзьких Законодавчих зборів Максим Рєзнік висловив солідарність з головним режисером московського театру "Сатирикон" Костянтином Райкіним. Депутат з трибуни закликав колег та інших петербуржців підтримати позицію творчого діяча. Відео з виступом Рєзніка викладено на Youtube, передають Патріоти України.

"Коли Костянтин Райкін на всеросійському з'їзді Спілки театральних діячів виступив проти цензури, мракобісся і тупоголових чиновників, які вважають, що вони вміють керувати культурою - це була знакова подія. Але зверніть увагу на те, хто вступив з ним у дискусію.

Якийсь байкер Хірург на прізвище Залдостанов. Це нагадує дискусію професора Преображенського і Шарікова. Але якщо в художніх творах подібне виглядає почасти комічно, то в житті це викликає страх і тривогу", - зазначив Рєзнік.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...