Все вигребли: У Росії банда грабіжників поцупила з кафе 50 кг пельменів (відео)

Сума вкраденого встановлюється. Ніхто з персоналу не постраждав, слідчі шукають бандитів.

Ілюстрація:Днепр Час

У російському Єкатеринбурзі банда зловмисників пограбувала кафе "Заміс", яке знаходиться в центрі міста. Нападники хотіли заволодіти грошима, однак вони отримали не те, на що сподівались. Про це повідомив шеф-кухар і співвласнику закладу в Facebook з проханням максимального поширення, щоб якнайшвидше впіймати злочинців, інформують Патріоти України.

Невідомі у масках увірвались до кафе, коли відвідувачів вже не було. Зловмисники налякали персонал і вимагали грошей, однак всю готівку вже забрали з каси при інкасації. Злочинців це не зупинило, вони помітили морозильник із пельменями і вирішили вкрасти хоча б їх.

Пограбування сталося близько 22:00 години, коли працівники готувалися до закриття.

"Вони все вигребли",- повідомив власник кафе. Загалом, у морозильнику було 50 кг пельменів, сума вкраденого встановлюється. Ніхто з персоналу не постраждав, слідчі шукають бандитів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...