Нагорода знайшла "хероя": У РФ засудили терориста "ЛНР"

Михайло Константинов, який розстріляв ДАІшників, отримав довічний термін ув'язнення.

Снайпер з позивним "Ведмідь" убив двох співробітників ДПС, які зупинили його за їзду в п'яному вигляді. Фото: Пресс-служба УМВД РФ.

У Росії колишнього терориста "ЛНР" 38-річного Михайла Константинова засудили до довічного ув'язнення за вбивство двох ДАІшників під Москвою. Про це повідомляють "Грані.ру", передають Патріоти України.

Терорист на прізвисько "Ведмідь" був членом незаконних збройних бандформувань "Привид" і "Август".

Ще одного терориста "ЛНР", 29-річного громадянина України Дениса Константинова, засудили за цей же злочин до 23 років ув'язнення.

Третій підсудний у цій справі Роман Дука, що не воював в Україні, отримав 24 роки суворого режиму.

Крім того, всіх трьох фігурантів справи засудили до виплати 40 млн рублів (близько 17 млн грн. - Ред.) як компенсації сім'ям загиблих.

Нагадаємо, що двоє старших лейтенантів підмосковного УДІБДР 32-річний Денис Дубовський і 26-річний Андрій Єфанов були вбиті 2 листопада 2014 року.

Дениса Константинова і Дуку затримали в перші кілька днів після злочину, а раніше судимому Михайлу Константинову вдалося втекти.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...