Найкраща рекомендація: Путін визвірився на одеське "губернаторство" Саакашвілі

За словами російського президента, Саакашвілі не міг отримати робочу візу в США, а навчальні заклади не хотіли брати його на роботу.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: соцмережі

Президент Росії Володимир Путін назвав призначення Михеїла Саакашвілі губернатором Одеської області "плювком" на адресу всього українського народу. Про це Путін заявив в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну для його фільму "Україна у вогні", повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За словами російського президента, Саакашвілі не міг отримати робочу візу в США, а навчальні заклади не хотіли брати його на роботу. Путін назвав губернаторство Саакашвілі "образою для одеситів і всього українського народу".

Семеро солдатів армії РФ відмовилися від виконання бойового завдання (аудіо)

вівторок, 7 травень 2024, 20:18

Семеро російських солдатів, які нині перебувають у селі Новоборове на Луганщині, відмовились від виконання бойового завдання. Про це стало відомо із перехопленої розмови, аудіозапис якої опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України, пере...

Речник Повітряних сил ЗСУ розповів про ситуацію з боєприпасами для Patriot та IRIS-T

вівторок, 7 травень 2024, 20:03

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш розповів про запаси боєприпасів для систем протиповітряної оборони Patriot та IRIS-T, передають Патріоти України. "Звичайно, це не нуль. Ви бачили під час останньої комбінованої атаки – ми збили вел...