Нахабство агресора і політична обережність ЄС: Безмертний про те, чому Україна лишається наодинці з ворогом

Захід не поспішає надавати українським військовим летальну зброю.

Роман Безсмертний. Фото: ЖЖУкраїні доведеться своїми силами протистояти агресії Російської Федерації поки в Європейському союзі не з'являться нові політики, які не будуть з комплексом Чемберлена. Таку думку під час свого інтерв'ю висловив колишній учасник переговорів в Мінську Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

Він зазначив, що всі вже побачили, що європейці не збираються допомагати протистояти РФ, а замість цього просто намагаються заспокоїти агресора. Безсмертний переконаний, що світові лідери капітулювали перед безцеремонним нахабством російського імперіалізму.

Також він додав, що Європа не відчуває небезпеки нової війни і дуже хоче продовжувати жити мирним життям. Санкції, які були введені проти РФ вже через кілька років втратять свою актуальність, оскільки Москва навчиться компенсувати свої збитки.

"Я чудово розумію, що наша трагедія в тому, що ми сьогодні один на один у цьому відкритому протистоянні. Бо якщо за спиною у нас дозволяють собі дискутувати - скасовувати чи не скасовувати санкції, розумію, що поки вони не розуміють того, що відбувається", - додав він.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...