Нам потрібно готуватися до найгіршого сценарію. Росія дійсно може закрити для України Азовське море, - Скіпальський

На думку експерта, РФ продовжить затримувати українські та іноземні судна в Азовському морі.

Олександр Скіпальський. Фото:Главком У Росії є реальні можливості, щоб обмежити Україні користування Азовським морем. Про це заявив екс-заступник голови Служби безпеки України Олександр Скіпальський, зазначають Патріоти України.

"Росія зміцнює боєготовність в Азовському морі для захисту своїх "священних" рубежів. Чекати від них якогось послаблення не варто. Саме тому нам треба поменше ляпати язиком і зміцнювати власні позиції, свою обороноздатність. І в цьому питанні немає місця для піару. Такі речі не можна розголошувати. Кожен крок на шляху до зміцнення боєготовності України є військовою таємницею. А у нас постійно про це ляпають язиками", – наголосив Скіпальський.

На його думку, РФ продовжить затримувати українські та іноземні судна в Азовському морі.

"Росія дійсно може закрити для України Азовське море. Вони діють з позиції сили. Ну, чого можна чекати від агресора? Він не змінить своєї поведінки, доки його силою не примусять це зробити. А для цього нам самим потрібно бути сильними. Тоді і Європа почне Україні реально допомагати. А поки що РФ буде затримувати в Азовському морі й українські, й іноземні судна. Нам потрібно готуватися до найгіршого сценарію", – резюмував Скіпальський.

Джерело: Гордон

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...