"Нам вешают лапшу": Автор розслідування про дочку Путіна розповів, чому її ховають від росіян

Донька глави РФ проживає у Голландії і є її громадянкою.

Діти російської еліти проживають в Європі. Фото: ЖЖРосійська пропаганда, яка працює весь час, вбиває в голову думку, що закордон - це вороги, кругом вороги, а насправді це стосується тільки звичайних смертних Про це в інтерв'ю виданню «Собеседник» повідомив Сергій Канів - журналіст, автор розслідування про життя старшої дочки Путіна Марії, повідомляють Патріоти України.

«Нам локшину на вуха вішають. Всі діти еліти там, вони вже стали європейцями, вони вже не уявляють, як жити по-іншому. До чого ми докотилися? Я просто опублікував, що у чиновника категорії «А» громадянина Путіна Володимира Володимировича є дочка старша, яка веде життя європейця. Ми це і так повинні знати, тому що ми його утримуємо на свої податки, його дочок утримуємо. Це повинні знати всі, так само, як всі знають, де дочка Обами, де діти Берлусконі. Це все відомо. Це не є ніякою сенсацією. А у нас: «Господи! У нього, виявляється, дочки! Подивіться!». Дикість якась, азіатчина печерна!», - заявив Канів.

Журналіст також назвав основну причину, по якій представники російської влади приховують дітей. «Тому що на них, за моїми відомостями, оформляють всякі рахунки, від них в даному випадку потягнулася ниточка до президента РАН, які в нього пішли преференції і т.ін. Це суперечить навіть останній заяві Путіна, що треба боротися з корупцією та кумівством всяким. А ось тобі і будь ласка - це факти кумівства, я вже не кажу про корупцію. Там можна копати і копати», - заявив кореспондент.

Нагадаємо, як повідомляли «Коментарі», у своєму розслідуванні журналіст стверджує, що науковий керівник Марії отримав певні бонуси. Також Канів повідомив, що маленька внучка Путіна, що з'явилася на світ близько півроку тому, громадянка Голландії.

«Я не знаю, про що вони там розмовляють, але в мене іноді таке відчуття, що старша говорить Путіну: «Тату, ти що робиш? Яка гейропа, які НАТО? Я сама весь час в Європі живу, я громадянка Голландії». Вона громадянка Голландії, швидше за все; і дочка у неї громадянка Голландії, тому що вона народжувала в Голландії. А він каже «Донечко, так треба. Тому що цих бовдурів російських чимось весь час треба відволікати, брязкальце тримати перед носом. У даному випадку - вороги, НАТО, гейропа», - заявив в інтерв'ю Канів.

ЗСУ збили російський Су-25 - Генштаб

понеділок, 13 травень 2024, 21:55

На фронті протягом останньої доби зафіксували близько 140 бойових зіткнень. Збройні сили України збили російський літак Су-25, передають Патріоти України. Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, окупанти завдали ші...

"Ні з ким не можна так розмовляти": Лавров заявив, що Росія готова воювати з Заходом

понеділок, 13 травень 2024, 21:44

Якщо Захід хоче воювати за Україну на полі бою, Росія готова до цього. Про це заявив очільник російського МЗС Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на «Риа Новости». «Це їхнє право якщо вони хочуть, щоб це було на полі бою, то це буде ...