​"Нам всім потрібно покінчити з Трампом", - конгресмен-республіканець закликав американців рятувати США і світ від "самозакоханого і агресивного" однопартійця

Багато відомих діячів Республіканської партії всупереч традиціям готові голосувати за кандидата від демократів США, через величезне занепокоєння через заяви та вчинки 70-річного мільярдера з Квінзу.

Член палати представників США від штату Нью-Йорк республіканець Річард Ханна заявив, що на виборах президента США він підтримає кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, повідомляє американське видання Post-Standard, зазначають Патріоти України.

"Хоч я і не згоден з нею з багатьох питань, я буду голосувати за місіс Клінтон. Я переконаний, що хороший американець, який любить свою країну, - це набагато важливіше, ніж партії, перемоги або поразки", - заявив Ханна.

"Я публічно сказав, що ніколи не зможу підтримати Трампа. Мої причини були прості. Я знаходжу його агресивним і самозакоханим", - заявив республіканець.

На думку політика, Трамп не може очолити державу.

"Президент повинен постійно демонструвати ті якості, які я проповідую моїм дітям: доброту, чесність, гідність, співчуття і повагу", - зазначив Ханна.

Конгресмен переконаний, Республіканська партія стає все менш здатною висунути гідну кандидатуру на пост президента США.

"Нам всім потрібно покінчити з Дональдом Трампом", - резюмує член палати представників.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Суперниками Трампа на них будуть представник Демократичної партії Хілларі Клінтон і лібертаріанець Гері Джонсон.

За даними останнього соцопитування, результати якого були опубліковані 30 липня, Клінтон випереджає Трампа на 6%. За Клінтон готові проголосувати 41% американців, за її опонента - 35%.

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...