Напад на посольство України в Афінах: Стали відомі нові подробиці (фото)

Велика ймовірність, що цей напад було здійснено радикалами, під впливом Росії. Першими про це повідомили російські сайти в Греції.

Пожежа біля посольства України. Фото: newpost.gr.

Близько 2.00 20 січня невідомі підпалили три автомобілі біля будівлі українського посольства в грецьких Афінах. На місце події прибули пожежники, яким вдалося погасити вогонь. Про це повідомляє місцеве видання Newpost.gr, передають Патріоти України.

Речник МЗС України Мар'яна Беца повідомила, що машини, які підпалили біля посольства, були приватними. За фактом інциденту вже розпочато розслідування, передає "112.Україна".

"У ніч на 20 січня група невідомих здійснила підпал приватних машин співробітників посольства України в Греції. Територію, прилеглу до будівлі посольства, було закидано пляшками із запальною сумішшю. Ніхто з наших громадян, представників дипломатичного персоналу не постраждав", - повідомила вона.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...