Нардеп Ар'єв оцінив шанси прийняття Радою 14 липня закону про вибори на Донбасі (відео)

Європа йде на поступки Росії в питанні виборів на Донбасі. Проте українська влада, за словами нардепа, проти інтересів держави не піде.

Нардеп Володимир Ар’єв. Фото: nr2.com.uaЧутки про прийняття 14 липня Верховною Радою законопроекту про вибори на окупованих територіях Донбасу виходять з Москви. Про це повідомив народний депутат Володимир Ар'єв у коментарі MIGnews, передають Патріоти України.

"14 липня нічого не буде. Ті, хто запускають чутки, сидять в Москві", - зазначив він.

У той же час нардеп зазначив, що тиск на українську сторону в ПАРЄ посилюється: "Багато в Європі продаються Росії і намагаються сприяти "русскому миру". Очевидно, що Європа тисне на Україну тим, щоб та пішла назустріч щодо проведення виборів на Донбасі. Ніхто в Україні - ні президент, ні Верховна Рада не призначатимуть ці вибори, ми не підемо проти інтересів країни. Тому нам і кажуть в Європі, що раз така справа, то ми будемо більш лояльні щодо Росії ", - додав нардеп.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...