Нардеп Денисенко розкрив карти: На 99,99% Гройсман, Яресько, Розенко і Зубко - "костяк" нового Кабміну

За інформацією нардепа, у разі відставки Яценюка на 90% оновиться склад Кабміну.

Володимир Гройсман. Фото: ЖЖУ разі відставки прем’єр-міністра Арсенія Яценюка його місце з ймовірністю 99,9% займе нинішній спікер парламенту Володимир Гройсман. Про це заявив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу політсили.

Як зазначив парламентарій в ефірі "Еспрессо TV", більшість представників фракції БПП задовольнять заяву Яценюка про відставку. Крім того, вважає Денисенко, за відставку прем’єра, в разі якщо вона добровільна, повинні проголосувати і в "Народному фронті".

За інформацією нардепа, у разі відставки прем’єра на 90% оновиться склад Кабміну. У ньому залишаться міністр фінансів Наталія Яресько, міністр соціальної політики Павло Розенко, якому можуть запропонувати посаду віце-прем’єра, і віце-прем’єр, а також міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко.

Денисенко прогнозує, що на наступному тижні у Верховній Раді повинні почати обговорювати створення нового Податкового кодексу. "Я думаю, що потрібно починати говорити про створення нового податкового кодексу, тому що після офшорного скандалу, єдине, що нам потрібно робити – не тільки говорити, як погано себе ведуть ті чи інші олігархи.

Нам потрібно зацікавити будь-якого бізнесмена залишати гроші в Україні. Але я думаю, що це не обговорюватимуть. Я вважаю, що, найімовірніше, будуть говорити про створення тимчасових слідчих комісій", – сказав Денисенко.

ЗСУ збили російський Су-25 - Генштаб

понеділок, 13 травень 2024, 21:55

На фронті протягом останньої доби зафіксували близько 140 бойових зіткнень. Збройні сили України збили російський літак Су-25, передають Патріоти України. Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, окупанти завдали ші...

"Ні з ким не можна так розмовляти": Лавров заявив, що Росія готова воювати з Заходом

понеділок, 13 травень 2024, 21:44

Якщо Захід хоче воювати за Україну на полі бою, Росія готова до цього. Про це заявив очільник російського МЗС Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на «Риа Новости». «Це їхнє право якщо вони хочуть, щоб це було на полі бою, то це буде ...