Нардеп Савченко завершила процедуру проходження поліграфа в СБУ

Це вже був третій візит депутата до поліграфологів.

Надія Савченко. Фото:1NEWS.COM.UA

Правоохоронці завершили допит депутата Надії Савченко, яку підозрюють у підготовці теракту в Києві, за допомогою поліграфа. Про це повідомляє Інтерфакс, передають Патріоти України.

"Експерти поки не дали кінцевих висновків з цього питання, і остаточно експертизу, якщо можна так сказати, не закрили", - сказав адвокат Савченко Олег Соловей.

Експерти по допитах на поліграфі повинні озвучити протягом двох днів результати розмови або заявити, що необхідна повторна експертиза.

Також адвокат зазначив, що правоохоронці не ставили Савченко питань, підготовлених стороною захисту. Причину теж не пояснили.

"Я і Надія Вікторівна заявили про своє обурення з цього приводу. Експерти сказали, що якщо процедура закінчиться, то вони обов'язково ці питання поставлять. На сьогоднішній день вони навіть не використовували ті питання, які були підготовлені обвинуваченням", - сказав Соловей.

Експертиза проходила в присутності адвоката, однак вранці Соловей дещо запізнився, тому що виникли непорозуміння щодо місця проведення процедури. Опитування, проте, проводили досить ретельно.

Савченко ж протягом процедури залишалася цілком спокійною, незважаючи на спроби поліграфологів змінити певним чином її настрій.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...