Нардеп від "Опоблоку" Балицький не вказав вартість квартири, яку його дружина придбала в окупованому Севастополі

Також сім'я Балицьких придбала в минулому році шість повітряних суден, однак депутат теж не вказав їхню вартість у декларації.

Євген Балицький. Фото:Depo.Запоріжжя - Depo.ua

Дружина нардепа від "Опозиційного блоку" Євгена Балицького придбала в 2016 році квартиру в окупованому Севастополі. Як пише Українська правда, при цьому, яку ціну вона заплатила за 90 квадратів в Севастополі, декларація народного обранця "замовчує", передають Патріоти України.

Також сім'я Балицьких придбала в минулому році шість повітряних суден, однак депутат також не вказав і їх вартість.

При цьому відомо, що задекларовані ним моделі літаків Cessna Model 172 RG і Beech BE76 Duchess в мережі можна знайти як мінімум по 50 тисяч доларів за кожну.

У той же час, як наголошується в матеріалі, придбання малої авіації не відбилося на заощадженнях депутата.

Балицький задекларував за 2016 рік "безпроцентну поворотну фінансову допомогу" від ТОВ "Російсько-українське спільне науково-виробниче підприємство "Агринол" на 1,5 мільйона гривень і ще мільйон від багатої родички, Ніни Балицької.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...