"Нардепа я узнаю по згущенке": Добкін розщедрився на продуктові набори для жителів Балаклії (фото)

Дмитро Добкін обраний по округу на Харківщині, де нещодавно вибухнув склад з боєприпасами.

Дмитро Добкін. Фото:glavcom.ua

Народний депутат Дмитро Добкін не приїхав у Балаклію Харківської області, де вибухнув великий склад з боєприпасами, хоча обирався по цьому округу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олексій Братущак, передають Патріоти України.

"Добкін обирався по округу, в який входить Балаклія. Так, там, де арсенал вибухнув. І ось цей нардеп згадав про свого виборця, поспішив на допомогу. П'ятий день їде, не може доїхати. Там вже флешмоби влаштовують, шукають свого депутата, хвилюються, може, заблукав за яким стовпом на Харківській трасі" - написав він.

При цьому у Балаклію доставили гумконвой Добкіна. "Здається, це залишки після виборчої кампанії. Набір стандартни : гречана каша, олія, цукор, борошно, чай, згущене молоко. Все від Дмитра Добкіна.

І потягнувся народ на зустріч зі своїм депутатом. Ну а те, що нардеп не приїхав - справа звична", - додав журналіст.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...