Нардепи теж плачуть: Народні обранці поскаржились на безбожні ціни в депутатській їдальні

Дивно, якісь невидимі водії, кухарі, обслуга завелись у ВР... І деруть в їдальні з нещасних втридорога! Так сходіть до гастроному, де ваші виборці нині вже тільки слину ковтають, та й купите "дешевше".

У депутатській їдальні. Фото: Єдність.

Не дивлячись на те, що в наступному році зарплата нардепів досягне 35 тисяч гривень, народні обранці нещодавно поскаржилися на занадто високі ціни в їдальні, пишуть Патріоти України з посиланням на "Главком".

Так, Ірина Єфремова, депутат від Народного фронту, заявила про те, що у Верховній Раді знайшлися так звані мертві душі. За її словами, 80 мертвих душ знайшлися в ДП «Їдальня», підприємстві, яке нічого не платить за комуналку і оренду. Єфремова підкреслила, що 80 громадян не працюють, але зарплату отримують. Павло Пинзеник, колега Єфремової по фракції, заявив, що один кілограм яловичини коштує більше трьохсот гривень для нардепів, а десять варених яєць в їдальні ВР обходяться в цілих сто гривень!

Також нардепам цікаво, що за 230 водіїв працюють в автобазі українського парламенту, і депутати вимагають від керівництва, щоб воно познайомило їх з цими людьми. До слова, фінансування автобази обходиться щорічно в 50 мільйонів гривень. Парламентарії впевнені, що більшість людей - це мертві душі, і вони числяться тільки на папері.

Користувачі групи "Патріоти України - єднаймося!" відреагували нищівними коментарями:

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...