Чого питання про їдальню Ради так дратує нардепів: Брускета з сьомгою і тигрові креветки, свіжі цінники (фотофакти)

Два різних меню в парламентській їдальні висять тому, що страви готують дві різні кухні.
Зокрема, брускета з сьомгою варто 40,60 грн, бутерброд із сьомгою – 37,03 грн, смажені креветки з помідорами черрі – 146,23 грн, осетер заливний – 111,10 грн, філе слабосоленої сьомги – 133 грн, качина грудка з журавлинним соусом 128,56 грн, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Меню складається з перших і других страв, закусок, гарнірів, напоїв та десертів. В цілому, ціни в даному закладі для Києва порівняно невисокі. Адже це їдальня для слуг, для слуг його Величності Народу.

Однак висвітлення аспектів у цій частині українського парламенту чомусь сприймається депутатським корпусом як втручання в щось дуже інтимне, особисте. Так, напередодні нардеп від "Народного фронту" полаявся з журналісткою саме на цю тему. А було ж ще. І буде, мабуть, теж.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...