"Наркоман буде збільшувати дозу", - Станіслав Бєлковський про плани Навального

Російський політолог переконаний, що наступним розслідуванням Навального після Медведєва буде Путін.

О.Навальний. Фото: НТВ.Російський політолог Станіслав Бєлковський вважає, що опозиціонер Олексій Навальний після розслідування стосовно голови уряду РФ Дмитра Медведєва може почати кампанію проти президента РФ Володимира Путіна. Відповідна заява була зроблена в інтерв'ю "Эху Москвы", інформують Патріоти України.

"У Навального взагалі ні з ким немає конфліктів, тому що він абсолютний нарцис. Він діє тільки в своїх інтересах. Якщо потрібно сьогодні замочити Медведєва, щоб підвищити свою капіталізацію, він це зробить. Завтра - Путіна", - сказав експерт.
"Але будучи природженим політиком і прекрасним фахівцем в політичних технологіях (причому друге випливає з першого, а не навпаки), то він прекрасно розуміє, що ставки можна тільки підвищувати подібно до того, як наркоман може тільки збільшувати дозу сильного наркотику, але не знижувати її. Медведєв, а в подальшому буде Путін. Тому Навальний, звичайно, не буде боротися з Усмановим", - підкреслив Бєлковський.
При цьому, він допустив, що Навальний може використовувати олігарха Усманова в якості заради піару самого себе і своєї президентської кампанії.
"Тобто він піде на дебати з Усмановим просто тому, що на цих дебатах він вже виграє свідомо. Розумієте? Як всякий Давид, що вступає в битву з Голіафом. Ось, програти Давид Голіафу - він не може в принципі, так? Тому що якщо Давид убив Голіафа пращею, як повідомляли нам в Біблії, то він (Навальний. - Ред.) переміг його (Усманова. - Ред.) нокаутом. Якщо Голіаф побив Давида, то Давид все одно виграє, тому що критерієм перемоги є сам факт його участі в цьому бою ", - резюмував політолог.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...