"Народний фронт" у милі: У Раді формують нову коаліцію

Нардепи роблять зусилля, щоб ліквідувати загрозу дострокових виборів.

Верховна Рада. Фото: 112 Україна.

Фракція "Народний фронт" веде переговори з Радикальною партією Олега Ляшка щодо формування нової парламентської коаліції. Про це заявив голова фракції "НФ" Максим Бурбак, передають Патріоти України з посиланням на ukranews.com.

"Парламент здатний приймати важливі і відповідальні рішення, навіть коли немає наших колег з двох інших фракцій. Ми зараз проводимо переговори з фракцією Радикальної партії щодо формату нової коаліції, оскільки розуміємо, що ні в якому разі не можна допустити проведення позачергових виборів. Це призведе до розвалу країни", - заявив нардеп.

Раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пропонував будувати коаліцію на базі трьох політсил - "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту" і Радикальної партії. Нагадаємо, минулого тижня з коаліції офіційно вийшли дві фракції - "Батьківщина" і "Самопоміч".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали:

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мапа)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...