"Нас кликали до Харкова і Миколаєва": Жириновський пригрозив новим вторгненням в Україну (відео)

Одіозний політик заявив, що подібна тактика застосовуватиметься в усіх пострадянських країнах.

Володимир Жириновський. Фото: ТАСС.

Скандальний депутат Державної Думи Росії, лідер ЛДПР Володимир Жириновський в черговий раз пригрозив повномасштабним вторгненням окупантів в Україну під приводом захисту "російського" населення, передають Патріоти України.

Крім того, він заявив, що подібна тактика застосовуватиметься в усіх пострадянських країнах. Своїми неадекватними планами політик поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Ми будемо захищати, рятувати населення всього колишнього СРСР. Ми не поліземо в Канаду, не поліземо в Африку. Але все, що входило в Російську імперію і СРСР, хто б це не був - росіяни, осетини, вірмени, абхази, молдовани - ми будемо їх захищати, це є демократія! Ми всюди зупинили війну! Скрізь! І на Донбасі зупинимо!" - істерично прокричав Жириновський.

Однак український громадський діяч Вадим Трюхан перебив його і нагадав, що російські загарбники ні в кого не питають, чи потребує хтось їхньої "допомоги". Крім того, він підкреслив, що агресорів- "визволителів" ніхто не кликав до України. На це несамовитий політик відповів йому новими погрозами.

"Звали нас до Харкова, до Миколаєва. Скрізь звали! Дайте можливість висловитися росіянам в Україні без дула автомата, і вони всі скажуть, що хочуть назад в Росію!" - підсумував свою гарячкову промову Жириновський.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...