"Наш барин строгий, но справедливый": Блогер про те, чому росіянам не потрібна свобода

Більшість меканців Російської Федерації не відчувають потреби боротися за покращення життя - не тому, що все добре, а тому, що звикли.

Ілюстрація: ЖЖ"Если вы скажете обывателю, что в России сейчас существует атмосфера страха, он весело посмеётся над вами и красноречиво покрутит пальцем у виска. То есть, он не согласится с вами и будет по-своему прав. Если раб стоит на коленях, ему абсолютно нечего опасаться", - пише у своєму блозі Sabirjan Badretdinov, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Если крепостные крестьяне строго подчиняются правилам, установленным помещиком в своей усадьбе, то их жизнь будет спокойной и стабильной. "Наш барин строгий, но справедливый".

Поэтому, атмосферу страха в России ощущают только активисты либеральной оппозиции. Это их, по одному, убивает власть. Старовойтова, Юшенков, Политковская, Холодов, Маркелов, Бабурова, Эстемирова, Магнитский, Немцов - список вряд ли закончится в обозримом будущем.

А обыватель счастлив при любой диктатуре, даже самой людоедской. Лишь посмотрите на фото и видео серерокорейцев или кубинцев. Счастливые, жизнерадостные лица, на которых написана тупая уверенность в завтрашнем дне. Свободу могут оценить очень немногие и очень немногие в ней нуждаются.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...