Насірова різатимуть свої, швидко і без додаткових коштів на «реформу»: ДФС зменшиться втричі і мусить змінити підходи до роботи, - Данилюк (відео)

Данилюк заявив, що реформа ДФС є для нього "пріоритетом номер один", і для цього не потрібно залучення додаткових ресурсів.

Міністр фінансів Олександр Данилюк розповів, якою бачить майбутню Державну фіскальну службу. Свою думку він висловив на телеканалі "112 Україна", зазначають Патріоти України.

"Служба роздута і споживає сама по собі дуже багато ресурсів, просто потрібно не дивитися на це як даність, а бачити кінцеву модель служби, яка повинна бути в три рази менша, ніж зараз", - заявив міністр.

Крім того, на думку міністра, служба повинна працювати не по кожному підприємству, а використовувати ризик-орієнтовані підходи, що дозволить скоротити штат.

"Так, звичайно, вони повинні бути більш високооплачувані, тому вартість (ДФС, - ред.), можливо, залишиться на тому ж рівні, але це буде нова служба, яка буде генерувати більше доходів у бюджет", - підсумував міністр.

Нагадаємо, влітку минулого року голова ДФС Роман Насиров представив свій варіант реформування підлеглого йому відомства, в ході якого планувалося скоротити кількість співробітників на 20%.

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...