"Нація скучила за старою, доброю Україною - страшною для своїх ворогів": Олексій Арестович про нашу державу в очах світової спільноти

Політолог Арестович переконаний, що немає нічого важливішого, ніж принципи й інтереси України. Але народ і політики чомусь вважають, що світ краще знає, чого ми хочемо.

"Представник ООН вимагає від нас заплатити усі соцвиплати на окупованих територіях. Те, що світ **анувся давно й одразу на всю голову, в принципі, усім відомо", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олексій Арестович, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Деякі спостерігачі (вчора мені у приватних повідомленнях це слушно зауважив міжнародний експерт з Жашкова) вважають, що ми вимушені дослуховуватись до **анутого світу, бо ми слабкі, тож без їхніх грошей не протягнемо.

Але, проблемка полягає в тому, що **анутий світ хоче інсталювати у нас ті самі принципи, які зробили його **анутим і призвели до сьогоднішнього ницого стану: зо всіма цими біженцями, Алеппо і занепаданням перед буратинкою Путіним, якого не лише Україна, а вже і Бацька має на... увазі.

І ми намагаємось ці принципи слухняно інсталювати, не тому, що у нас грошей нема, а тому, що у нас нема власних принципів.

Це — єдина і справжня причина.

Коли Україна їх інсталює, світ вже на цю фігню перехворіє (God save Tramp!), і ми знову будемо його доганяти, розібрані, знекровлені, ібануті.

Тож, навіщо?

Але у мене є добра новина для вас:

ще один експерт із Закарпаття пише мені, що цей рік стане роком одужання нації і розуміння нею, що в України нема і не може бути інших принципів, більш значущих, ніж власні, українські інтереси.

Вони ж мають нахабство диктувати нам, що для нас є добрим і поганим, лише тому, що самі давно втратили почуття доброго і поганого (яке, коли працює нормально, не вітає вказівки іншим народам, як саме їм закінчувати життя історичним самогубством).

І ще тому, що поки ми їм, за власною наївністю, це дозволяємо.

У принципі, ми робимо лише одну постійну помилку у зовнішніх відносинах:

всерйоз вважаємо, що хтось у світі дійсно краще нас знає, що нам потрібно.

Але Авдіївка показала, що наша дурість та наївність потроху відходить.

Бач, скоро взагалі почнемо гаркати та одразу ставити "радників" на місце.

І тоді — піде.

Світ, він дуже інертний: ким назовуть, до того і звикають.

25 років вони звикали, що ми — ніхто, додаток до алкаша Єльцина та плохіша Володі.

Зараз йому доводиться звикати до іншого.

Світ, звісно, опирається зміні звичок, але доведеться звикнути.

Або зникнути.

І як слушно додає Костянтин Савченко:

"Хай краще звикають, що українці йобнуті, що з ними треба дуже ніжно, бо можуть щось комусь ухерачить з гарячой руки".

Усе, ми виплакали приречені сльози на втіху світові.

Авдіївка стала переламом. Більше немає українців-жертв.

Будемо бити, і бити сильно.

Нація скучила за старою, доброю Україною — страшною для своїх ворогів.

Тож, вітаємо її.

Знов".

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...