Навіть на Троєщині: Київрада відмовилася виділити Савченко землю в столиці

Цинізм наших депутатів просто вбиває!

Н.Савченко. Фото: podrobnosti.ua.

Київська міська рада 17 березня відмовився розглядати надання депутату Верховної Ради від "Батьківщини", ув'язненої в Росії Надії Савченко земельної ділянки в Деснянському районі столиці. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відповідний законопроект був знятий з порядку денного голосами 71 депутата при мінімально необхідних 61. Пропозиція про зняття питання з порядку денного засідання вніс депутат Володимир Бондаренко від "Батьківщини".

Відзначається, що Київрада мала намір видати Надії Савченко ділянку в 5-м Садовому провулку в Деснянському районі Києва.

Однак оскільки ця ділянка спірна, сестра і мати Савченко звернулися до депутатів з проханням не виділяти дану ділянку. Натомість сім'я Савченко просить надати їм ділянку в Голосіївському районі.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно