Навряд чи випадковий збіг: Напередодні виборів президента України в Київській області виставлено на продаж маєток дружини Медведчука

Очікувана вартість маєтку становить понад 13 млн доларів.

Оксана Марченко. Фото: МедиаНяня.

В Обухівському районі (Київська обл.) Виставлено на продаж маєток, яке, схоже, належить Оксані Марченко (на фото в центрі) - дружині Віктора Медведчука (на фото зліва), голови політради "Опозиційною платформи - За життя" і кума президента РФ Володимира Путіна (на фото сидить спиною). Очікувана вартість маєтку становить понад 13 млн доларів. Про це стало відомо з повідомлення на сайті "Центру протидії корупції" (ЦПК), передають Патріоти України.

З посиланням на закриту групу в соцмережі Facebook "Продаж будинків", повідомляється, що на березі річки Стугна (Обухівський район Київської обл.) продаються:
- будинок-хонка площею 1125 кв. м;
- гостьовий будинок площею 200 кв.;
- 30 гектарів землі.

"Довга берегова лінія р. Стугна, прокладені і висвітлені дороги, ділянка обгороджена капітальним парканом, є КПП, вишка мобільного зв'язку, вертолітний майданчик. Причал, елінг, басейн, 4500 у.о. / сотка, можливо поділ на дві ділянки по 15 га. Без комісії, торг! Закритий продаж", - йдеться в оголошенні.

Виходячи з озвученої вартості, тільки земля обійдеться покупцеві в 1,35 млн доларів або, приблизно, в 36,5 млн гривень. "В цілому маєток обійдеться майбутньому власникові під 360 млн гривень", - йдеться в повідомленні ЦПР.
Зазначимо, в червні 2016 роки тому журналісти "Громадського" згадували цей маєток в своєму розслідуванні про нерухомість "сірого кардинала" Медведчука. Тоді зазначалося, що ці землі були виділені в 2000-х нібито під рекреаційний об'єкт.

За даними "Центру протидії корупції", 24,4 га зазначеної ділянки володіє ТОВ "Інвестиційна компанія" Спорт-Тур ". За даними аналітичної системи Youcontrol, засновником ТОВ" Інвестиційна компанія "Спорт-Тур" (*) є ТОВ "Інвестиційна компанія" Терра-Інвест "(**), чиїм кінцевим бенефіціаром є Оксана Марченко - дружина Віктора Медведчука.

Інша ділянка, записана на ТОВ "Компанія з управління активами" МТІР Ессет Менеджмент "(***). Кінцевими бенефіціарами цього ТОВ значаться шість офшорних компаній і 12 громадян України.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...