Назад в "обійми" Башара Асада: Меркель заговорила про депортацію всіх нелегалів після теракту в Берліні

Канцлер Німеччини ініціює внесення змін до законодавства та питань міграційної політики.

Ангела Меркель. Фото: DW.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що Німеччина повинна посилити заходи безпеки після теракту в Берліні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

"Я доручила міністрам внутрішніх справ і юстиції спільно з відомством канцлера, федеральними землями і колегами зі спецслужб проаналізувати кожен аспект цього випадку і представити результати. Там, де є потреба у зміні законодавства та заходів безпеки, ми приймемо і втілимо необхідні кроки", - сказала Меркель.

Меркель повідомили, що випадок Амрі ставить ряд питань, які мають відношення не тільки до злочину, але і до часу, коли він прибув у липні 2015 року в Німеччину.

"Ми будемо посилено перевіряти, наскільки державні заходи повинні бути змінені" - сказала Меркель.

Також вона заявила, що необхідно прискорити депортацію громадян Тунісу, яким не було надано притулок, і зазначила, що число депортованих буде тільки зростати.

Нагадаємо, 19 грудня в Берліні вантажівка врізалася в натовп на різдвяному ринку.

Число жертв внаслідок наїзду фури у натовп на різдвяному ярмарку зросло до 12 осіб. Ще 45 людей із травмами різного рівня тяжкості доставлені до лікарень.

Підозрюваний у скоєнні цього теракту був застрелений в Мілані.

Німецька поліція підтвердила, що серед загиблих в результаті теракту на новорічному ярмарку в Берліні 19 грудня загинув громадянин України.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...