Названо ім'я ймовірного посла Росії в Україні, - російські ЗМІ

Новим послом Росії в Україні може стати колишній КДБшник Михайло Бабич.

Михайло Бабич. Фото: pfo.ru.

Новим послом Росії в Україні може бути призначений Михайло Бабич, який обіймає посаду повпреда президента в Приволзькому федеральному окрузі. Про це повідомили джерела в Кремлі, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Бабич - виходець з силових структур, служив у ВДВ і військах КДБ, керував корпорацією "Антей", недовгий час був помічником глави прикордонслужби ФСБ. З 2003 по 2011 рік - депутат Держдуми. В останні п'ять років - повпред президента в Приволзькому федеральному окрузі.

Раніше повідомлялося, що Михайла Зурабова звільнили з посади надзвичайного і повноважного посла Росії в Україні.

Пізніше стало відомо, що Зурабов неодноразово особисто просив президента РФ Володимира Путіна зняти його з посади після подій в 2014 році в Україні.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...