Хіти тижня. "Обосс...ть русского стало мировым трендом": Путіна висміяли через конфуз з Білоруссю

Погрози посла Михайла Бабича сприйняли зовсім не так, як, напевно, очікували у Кремлі.

Російський президент Володимир Путін знову став жертвою насмішок в соцмережах. Цього разу його висміяли через зустрічі з дипломатом Михайлом Бабичем, який нещодавно погрожував Білорусі збройним захопленням. Про це браво відрапортував у своєму особистому мікроблозі Twitter звичайний російський пропагандист Дмитро Смирнов, який страждає на зіркову хворобу, називаючи себе “журналістом кремлівського пулу”, передають Патріоти України.

“Всі, звичайно, давно звикли до вільної риторики білоруських офіційних осіб, але публічний випад на адресу Бабича – це за гранню. Образа посла – образа країни”, – написав він у своєму мікроблозі Twitter.

Користувачі гнівно відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін разом з Бабичем “поплутали береги”. Деякі ж припустили, що Мінськ показав Кремлю своє місце.

“А могли і в “рило” брати заїхати, зростає правосвідомість”, “А ображати Президента єдиного союзника, значить, не за межею ?! Бабич зовсім берега поплутав!”, “Весь світ затамував подих. Як же карлик проковтне таку образу? С хлібом або з щами? “,”Обoccaти росіянина нині стало трендом в світовому політикумі“, ”Росію не можливо образити. Саме її існування образу для людства“,”Береги ваш Бабич поплутав“, – пишуть вони в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...