"Не бачать колоди у своєму оці": Геращенко відповів конгресменам про Бандеру і Шухевича, згадавши Хіросіму і В’єтнам (відео)

Під фінансуванням антисемітизму і прославленням нацистських колаборантів конгресмени розуміють інформаційну кампанію про УПА Українського інституту національної пам’яті та перейменування вулиць на честь українських героїв.

Антон Геращенко. Фото: скріншот з відео.

57 конгресменів США підписали лист-звернення до Державного департаменту, в якому Україну і Польщу звинувачують у «фінансуванні антисемітизму» і просять про дипломатичний тиск на країни. Про це говорили у програмі «Ваша Свобода» Антон Геращенко, народний депутат України; Юрій Щербак, колишній посол України в США та Ізраїлі. Патріоти України пропонують вам переглянути відеозапис програми та ознайомитись із їхніми міркуваннями.

Під фінансуванням антисемітизму і прославленням нацистських колаборантів конгресмени розуміють інформаційну кампанію про УПА Українського інституту національної пам’яті, перейменування вулиць на честь Бандери та Шухевича, діяльність, за їхнім визначенням, «неонацистського батальйону Азов», який, на думку сенаторів, пов’язаний із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Як реагувати на такі заяви Україні?

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...