Не через Крим: У Авакова розказали, за що Путін ліквідував главу ГРУ РФ

Зорян Шкіряк вважає, що російський президент усунув російських генералів, бо дізнався про плани змістити його з посади.

Генерали Шушукін і Сергун "раптово" померли протягом одного тижня. Ілюстрація:inforesist.org

Президент РФ Володимир Путін міг організувати смерть начальника Головного розвідувального управління Ігоря Сергуна, оскільки той хотів змістити Путіна з посади. Таке припущення на своїй сторінці в Facebook висловив радник глави МВС України Зорян Шкіряк, зазначають Патріоти України.

"Путін знищив Сергуня і Шушукіна не тільки як свідків і співучасників його кривавих злочинів. Обидва чиновника були членами таємної групи, яка сповідує і готує зміну російського диктатора на більш лояльну і адекватну фігуру.

Путін дізнався, усвідомив і зрозумів, що проти нього зріє реальна "придворна" змова. Дав наказ ФСБ - вбити їх "по-тихому". Типу пішли з життя від "перевтоми", бо "хворіли" ... Звичайно, це дурість", - заявив Шкіряк.

За його словами, бунт в Кремлі зріє ще з вересня 2015 року, тому що "нафта падає, люди стали ізгоями, їх рахунки заблоковані".

"Суть невдоволення російським "царем" проста. У нього проблеми з "дахом", його понесло гірше полпотів ... Brent вже 35 і це не межа. Санкції працюють. Виїхати вони не можуть, рахунки заблоковані. Ізгої. Відповідальний за це психічно хворий Путін в депресивному, параноїдальному стані", - підкреслив радник Авакова.

Нагадаємо 4 січня помер керівник Головного розвідувального управління Генерального штабу російських Збройних Сил Ігор Сергун.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...