"Не дограли в дитинстві в танчики": У мережі висміяли путінський броньовик "Каратель" (фото, відео)

"А держбезпеку в СС вони коли перейменують?" - цікавляться у соцмережах.

Бронеавтоміль "Каратель". Фото: ЖЖУ соціальних мережах висміяли бронеавтомобіль "Каратель", який 26 лютого був представлений президенту Росії Володимиру Путіну. Про назву військового автомобіля, зокрема, критично відгукнувся на своїй сторінці в Facebook журналіст Леонід Рогозін, повідомляють Патріоти України.

"А держбезпеку в СС вони коли перейменують? І, до речі, давно пора зізнатися в сатанізмі. А то попи, кадила ...", - написав він. "Не дограли в дитинстві в танчики ці моральні виродки. Всі зусилля спрямовані на одне - війна. Психи", - зазначив у коментарях один з користувачів.

Також появу "Карателя" прокоментував журналіст Тимур Олевський. "Війна показала, що на будь-яку машину з бійницями вгору і вниз знайдеться простий доступний засіб, як її зупинити. І чим більше вони їх показують, тим швидше це багато хто зрозуміє і тому вони чинять дуже погано", - написав він у своєму Facebook.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...