Не дошукатися правди: Російська влада і ЗМІ висунули різні версії катастрофи Су-27 з "Російських витязів"

Схоже, "згори" не встигли дати чіткого наказу, або ж ЗМІ вирішили його проігнорувати.

Ілюстрація: ЖЖПричиною авіакатастрофи Су-27 9 червня стало те, що у льотчика Сергія Єременко з пілотажної групи "Російські витязі" стався інсульт під час польоту. Про це заявили у комісії з розслідування причин аварії, що і процитували російські ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

У той же час в прес-службі Міноборони Росії ще 9 червня повідомили, що причиною катастрофи Су-27, який входив до складу пілотажної групи "Російські витязі", стала несправність техніки. У відомстві заявляли, що майор Єременко не встиг катапультуватися, так як намагався відвести літак в сторону від населеного пункту.

Раніше стало відомо, що винищувач розбився вранці 9 червня. У четвер літак виконував демонстраційні польоти на церемонії відкриття пам'ятника діячам авіації Росії в селищі Ашукіна Пушкінського району. У польотну ланку входили шість винищувачів, однак на аеродром в Кубинці повернулися тільки п'ять. Уламки Су-27 знайшли в Пушкінському районі Московської області.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...