"Не фиг нам по заграницам шляться!": Росіяни вважають помилкою відкриття Туреччини для туристів

60 відсотків опитаних вважають, що Москві не варто занадто поспішно йти на зближення з Анкарою.

Росіяни готові дивувати Туреччину. Фото: joxo.ru.

Частина росіян вважає помилковим рішення про скасування заборони на продаж путівок до Туреччини. Про це повідомляє «Коммерсант» з посиланням на дані опитування, проведеного фондом «Громадська думка» (ФОМ), пишуть Патріоти України.

Подібної думки дотримуються 39 відсотків респондентів. У той же час 42 відсотки вважають даний крок російського керівництва вірним. Крім того, 60 відсотків опитаних вважають, що Москві не варто занадто поспішно йти на зближення з Анкарою. 27 відсотків підтримують відновлення відносин з Туреччиною.

ФОМ також з'ясував, що в республіці побували 14 відсотків респондентів, у 34 відсотків є родичі або знайомі, які туди їздили. Половина опитаних ніколи не подорожували по Туреччині і не мають друзів і знайомих, які відвідали цю країну. 23 відсотки висловили бажання в найближчі роки з'їздити туди, 74 відсоткам це не потрібно.

14 липня Turism.ru повідомляв, що 35 відсотків опитаних порталом читачів змінили свої плани після зняття заборони на продаж путівок в республіку. Респонденти висловили бажання з'їздити до Туреччини в цьому році.

Президент Росії Володимир Путін скасував обмеження на продаж путівок до Туреччини 30 червня. Глава держави також доручив уряду відновити чартерні перевезення між двома країнами.

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...