Не Гройсман: Стало відомо, кому "пророкують" місце прем'єр-міністра в Раді

У Яценюка немає підтримки ні в парламенті, ні серед народу, тому він незабаром може втратити своє прем'єрське крісло.

Олександр Турчинов. Фото:zn.ua

Олександр Турчинов в разі претензій на пост прем'єр-міністра може отримати підтримку ряду партій, серед яких "Блок Петра Порошенка", "Національний фронт", деякі представники "Радикальної партії", "Волі народу" і, можливо, "Самопомочі". Про це пише Російський Діалог, інформують Патріоти України.

За повідомленням неназваного джерела в президентській адміністрації, у Яценюка немає підтримки ні в парламенті, ні серед народу, тому він скоро втратить своє прем'єрське крісло.

Як відомо, на даний момент Олександр Турчинов очолює РНБО. Слід також нагадати, що американські представники продовжують наполягати на збереженні Яценюка на посаді глави уряду. В іншому випадку Україні може загрожує черговий катастрофічний виток політичної кризи.

На думку деяких фінансових аналітиків, керівництво МВФ може призупинити кредитування українського уряду в зв'язку з відставкою чинного прем'єра.

Нагадаємо, що заклики "скинути" Яценюка тривають вже протягом довгого часу. З подібними заявами виступали представники різних політичних сил, включаючи Юлію Тимошенко.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...