Не Яресько: Financial Times повідомив останні плітки прем'єріади

Переговори щодо кандидатури теперішнього міністра фінансів на посаду прем'єра зайшли в глухий кут у кінці минулого тижня, тому Порошенко і Яценюк почали розглядати альтернативний варіант - кандидатуру Гройсмана.

Володимир Гройсман. Фото:www.bbc.comКрім чинного міністра фінансів Наталії Яресько в українському політикумі на посаду нового прем'єра розглядають кандидатуру Володимира Гройсмана. Про це пише видання Financial Times, передають Патріоти України за матеріалами Еспресо.TV .

У публікації зазначено, що Яресько отримала пропозицію очолити уряд більше, ніж 10 днів тому. Пропозиція надійшла від представників президента Петра Порошенка і чинного прем'єра Арсенія Яценюка.

Їй запропонували підтримку у Верховній Раді з боку Блоку Петра Порошенка та "Народного фронту", сказали виданню особи, ознайомлені з процесом переговорів.

За даними видання, минулого тижня Яресько вже займалася підбором кадрів у свій майбутній Кабмін.

Проте, як сказано в статті, переговори зайшли в глухий кут у кінці минулого тижня, тому Порошенко і Яценюк почали розглядати альтернативний варіант - кандидатуру Гройсмана.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...