Не йти на поводу у ворога: Експерт пояснив, чому не можна вести прямі переговори з "ЛДНР"

"Чудовисько обло, величезне, стозевно і лаяй", - так писав про Московію ще Радищев. "Лаяй" воно досі, але нам слід бути прозорливішими і розумнішими. Для початку - назвати війну війною з країною-агресором - Росією, а терористів - терористами.

Ватажки-терористи "ЛДНР". Фото: subscribe.ruПрямі переговори з ватажками "ДНР" та "ЛНР" в обхід мінського формату неприпустимі, оскільки таким чином Україна продемонструє всьому світові, що мова йде про "громадянську війну", а не про зовнішню агресію, таку думку військового експерта Олега Жданова передають Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Говорячи про пропозицію народного депутата України Надії Савченко про прямі переговори з ватажками "ДНР" та "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, експерт наголосив: "Це головне завдання Кремля - посадити нас безпосередньо за стіл переговорів із так званими ЛНР і ДНР. Як тільки ми сядемо за стіл переговорів із Плотницьким і Захарченком, із Росії буде знято санкції, і весь світ зрозуміє, що у нас громадянська війна". "Важко передбачити наслідки таких переговорів", - додав він.

За оцінками Жданова, "все почнеться із найпроблемнішого - із полонених, а закінчиться інтеграцією цих територій в Україні".

Експерт також звернув увагу на парадокс: "Усі говорять про війну, але вона називається "АТО", говорять, що Захарченко і Плотницький - терористи, але при цьому вони їздять до Мінська і присутні за столом офіційних переговорів".

У цьому контексті він зауважив: "У Мінську є тільки два офіційні представники: це представник Російської Федерації, який виступає в ролі миротворця, і представник ОБСЄ. Всі інші там просто приєдналися до переговорів. У Кучми, Медведчука, у Пінчука немає офіційного статусу, а Плотницького і Захарченка ми взагалі вважаємо терористами". Таким чином, ні Плотницький, ні Захарченко апріорі не можуть бути присутніми за столом переговорів: "По-перше, вони неофіційні особи, по-друге, вони на межі військових злочинців", - наголосив Жданов.

Вибір зроблено: 100-річний експрезидент США розповів, за кого голосуватиме на виборах

середа, 2 жовтень 2024, 23:55

39-й президент Сполучених Штатів Америки, 100-річний Джиммі Картер заявив, що хоче дожити до президентських виборів у листопаді, щоб проголосувати за Камалу Гарріс. Про це пише NTV, передають Патріоти України. Джиммі Картера у Штатах тривалий час висмі...

Росія почала розробляти дрон, яким замінить "Орлани": Ось що відомо про новий безпілотник

середа, 2 жовтень 2024, 23:25

Російська Федерація розпочала розробляти нове покоління дронів "Орлан". Цим займається Спеціальний технологічний центр. Про це заявив генеральний конструктор СТЦ Роман Іванов російському агентству ТАСС, передають Патріоти України. За його словами, СТЦ ...