Не х...й шастать: Україна не пустила з Білорусі вже під сотню росіян

Українські прикордонники відмовляли росіянам через те, що останні не змогли пояснити причину свого приїзду.

Прикордонники не впустили в Україну підозрілих росіян. Ілюстрація: Укрінформ.

Кількість росіян, які летіли з Мінська і яких прикордонники не пустили в Україну, зросла до 85 осіб. Про це повідомляє DW, передають Патріоти України.

При цьому, після відмови росіяни повернулися назад до Мінська. Уточнюється, що українські прикордонники відмовляли росіянам через те, що останні не змогли пояснити причину свого приїзду.

"Якщо приїжджає людина, на кордоні чітко не може пояснити, навіщо вона приїхала, звичайно, у прикордонної служби виникає питання: вона щира у своїх бажаннях чи ні. Я так розумію, російські громадяни в аеропорту не змогли мотивувати свій приїзд", - пояснив посол України в Білорусі Ігор Кизим.

При цьому він вказав на ще один важливий момент. "У пострадянських країнах росіяни відчувають себе так, ніби вони господарі, а не гості. Для України вони іноземні громадяни. У нас різні паспорти, існує межа, тому кожна країна встановлює свій режим в'їзду і виїзду. Спробуйте поїхати в Лондон і не відповісти на питання прикордонної служби", - зазначив Кизим.

У той же час, в мережі зазначили, що заборона на в'їзд стосувався тільки тих, хто прямував з Мінська. "Але тих, хто летить до Львова, Одеси, Харкова пускають", - йдеться в співтоваристві "РБ головного мозку".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...