Не погидували скандалом: Бригинець та Білоцерковець отримали депутатські мандати - ЦВК

Андрій Магера зазначив, що Фірсов і Томенко не є нардепами після прийняття відповідного рішення з'їздом БПП.

Ілюстрація:ye.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала народними депутатами від БПП Олександра Бригинця та Дмитра Білоцерковця замість Єгора Фірсова та Миколи Томенка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Леонід Ємець (Народний Фронт), в ЦВК підтвердили, зазначають Патріоти України.

Як повідомив виданню Українська правда заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера, ЦВК зареєструвала народними депутатами наступних у списку БПП кандидатів.

"ЦВК взяла до уваги факт дострокового припинення повноважень двох народних депутатів з'їздом партії", - сказав він. Магера зазначив, що Фірсов і Томенко не є нардепами після прийняття такого рішення з'їздом БПП. "Вони не народні депутати ще з 25 березня", - зазначив заступник голови ЦВК.

Раніше народний депутат Микола Томенко заявив, що має намір і далі ходити на засідання ВР і не виключає, що подасть позов.

Нагадаємо, з'їзд партії БПП "Солідарність" 25 березня прийняв рішення відібрати депутатський мандат у Миколи Томенка та Єгора Фірсова, які вийшли з фракції БПП.

Єгор Фірсов назвав замовниками такого рішення нардепів Ігоря Кононенка, Олександра Грановського і Сергія Березенка.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...