"Не потерплю, щоб московська зараза принижувала мене і моїх побратимів": Парасюк пояснив, чому почав бійку у ВР

Нардепа дуже обурили слова колеги з "Опозиційного блоку" Дмитра Колеснікова.

Володимир Парасюк влаштував бійку з "Опоблоком". Фото:www.unian.ua

Народний депутат Володимир Парасюк пояснив, чому влаштував бійку з представниками "Опозиційного блоку" під час засідання парламенту. Про це повідомляє ZAXID.NET, інформують Патріоти України.

Так, нардепа нібито обурили слова колеги Дмитра Колеснікова, який почав коментувати ситуацію в Кривому Розі, назвавши людей, які вимагали повторних виборів мера, "бандитами".

"Він мав на увазі мене і моїх побратимів, які воювали", - пояснив Парасюк.

"Я не потерплю, щоб якась московська зараза принижувала мене і моїх побратимів. Потім він почав говорити про Львів. На мою думку, він взагалі не має морального права говорити про Західну Україну.

Ви подивіться, як вони розійшлися, вони вже не контролюють, що говорять. Вони скоро про Майдан будуть так говорити", - додав політик.

Він також запевнив, що майже не постраждав під час бійки - хтось із опонентів тільки подряпав годинником йому обличчя. "Я живий. Ніхто мене не побив. Це неправда", - заявив Парасюк.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...