Не пройшло й року: Кабмін нарешті відправив Насірова у відставку (відео)

Відсторонений від своїх обов'язків голова ДФС заявляв, що підстав для свого звільнення не бачить.

Роман Насіров. Фото:УНІАН

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про звільнення відстороненого від своїх обов'язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Відповідне рішення було ухвалене під час засідання у середу, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

"Ми направили у Держкомісію Подання про звільнення Насірова. Держкомісія дала своє заключення. Сьогодні ухвалюємо це рішення," – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Подання про звільнення Насірова подав міністр фінансів України Олександр Данилюк – саме його відомство контролює Державну фіскальну службу.

Сам Насіров заявляв, що підстав для свого звільнення не бачить.

19 січня колегія суддів Шевченківського райсуду Києва продовжила ще на два місяці запобіжний захід у вигляді 100 мільйонів гривень застави відстороненому голові Державної фіскальної служби Романові Насірову.

Як відомо, Романа Насірова відсторонили від посади керівника Державної фіскальної служби на початку березня 2017-го після того, як детективи НАБУ затримали його та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у 100 мільйонів гривень.

10 листопада йому вручили обвинувальний акт. На думку слідства, Насіров дав дозвіл на розтермінування податкових боргів підприємствам нардепа-втікача Олександра Онищенка, тим самим завдавши державі збитків на майже 2 мільярди гривень.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...