Не рахуючи "ихтамнетов" Вагнера і третьосортне донбаське "м'ясо": У Путіна назвали кількість загиблих у Сирії росіян

На думку представників Міноборони РФ, втрати росіян "зовсім невеликі, якщо порівняти зі втратами СРСР в Афганістані".

Росіяни в Сирії гинуть різноманітними та неприємними способами. Фото: Твіттер.

За три роки військових дій в Сирії втрати Росії становлять 112 осіб. Про це повідомив екс-головком ВКС РФ, глава Комітету Ради Федерації РФ з оборони і безпеки Віктор Бондарєв, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За словами Бондарєва, майже половина зазначених втрат припадає на катастрофу Ан-26 і збитий Іл-20. "На даний момент втрати наших ЗС у Сирії становлять 112 осіб. З техніки втрачено 8 літаків, 7 вертольотів і, можливо, 1-2 БТР і бронеавтомобіля", - повідомив Бондарєв.

Він також заявив, що російська контртерористична операція в Сирії довела, що "ми навчилися воювати". При цьому для порівняння Бондарєв послався на дані про втрати армії СРСР в Афганістані за 3 перших роки війни: майже 4,8 тисячі загиблих, втрати не менше 60 танків, не менше 400 БТР, БМП і БРМД, 15 літаків, 97 вертольотів.

"Втрати наші в Сирії, як бачите, не чутливі, а вагнерівці взагалі не беруться до уваги. Російські мамки ще народять", - прокоментував новину в своєму Telegram каналі російський журналіст Сергій Доренко.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...