"Не рекомендую соваться в Донецк или Луганск": Терорист Захарченко пригрозив Ахметову і Бойку

Ватажок "ДНР" вважає, що кандидатури Бойка і Ахметова не вписуються в "мінський формат".

Терорист Захарченко. Фото:antikor.com.ua

Ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко порадив лідеру "Опозиційного блоку" Юрію Бойку не з'являтися в окупованих Донецьку і Луганську. Про це 15 березня повідомляє прес-служба так званого "Радміну ДНР", інформують Патріоти України.

Коментуючи інформацію про можливість призначення главами адміністрацій окремих районів Донецької та Луганської областей людей, які можуть влаштувати Україну і Росію, терорист сказав про Бойка: "Не рекомендую (йому) сунутися в Донецьк або Луганськ. У людей на Донбасі пам'ять хороша", - зазначив Захарченко .

За його словами, Бойко може отримати "вхідний квиток" для участі в місцевих виборах лише після "публічного покаяння".

"Тому для цієї партії ("Опозиційний блок" - ред.)" вхідним квитком "для участі в місцевих виборах в Донбасі є публічне покаяння перед нашими жителями", - сказав терорист.

Щодо ідеї призначення бізнесмена Ріната Ахметова він зазначив: "Пропонування нам начальника олігархів - безперспективно. Це стосується Ріната Ахметова".

Ватажок "ДНР" висловив переконання в тому, що кандидатури Бойка і Ахметова не вписуються в "мінський формат".

Нагадаємо, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Роман Безсмертний заявив, що в Україні ніколи не буде реалізований "план Медведчука", згідно з яким в окремих районах Донецької і Луганської областей нібито створять адміністрації з особами, які "влаштовують Київ і Москву".

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...