Не скрепно: Кадиров прокляв Сталіна і Берію

Він наголосив, що Сталін розстріляли близько 800 жителів Чечні.

Рамзан Кадиров. Фото: ЖЖГлава Чечні Рамзан Кадиров на день пам'яті загиблих і постраждалих від сталінської депортації чеченського і інгушського народів прокляв Йосипа Сталіна та Лаврентія Берію, повідомляють Патріоти України.

"Сімдесят два роки тому Йосип Сталін депортував чеченський і інгушський народи. Операцією керував Лаврентій Берія. І нехай вони стануть обидва прокляті на віки віків!" - написав Кадиров.

Він наголосив, що Сталін розстріляли близько 800 жителів Чечні. "На фронтах Великої Вітчизняної війни гинули мільйони солдатів і офіцерів, а Сталін кинув на розправу з чеченським народом 120 тис. осіб. Під час операції розстріляли близько 800 жителів Чечні. Втрати народу перевищили 54% від його чисельності", - написав Кадиров. Він зауважив, що Сталін і Берія також розправилися з десятком інших народів.

"Слів багато, але мало дій": Французька армія не готова до такої війни, як в Україні, - європейський генерал

неділя, 5 травень 2024, 6:39

Французька армія не здатна потягнути війну, яку ведуть зараз ЗСУ. А заяви президента Франції Еммануеля Макрона про готовність відправити війська в Україну, є порожніми балачками. Про це в інтерв’ю виданню Boulevard Voltaire заявив відставний французьки...

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...