Не смішно: У Лаврова образились на заяву міністра оборони Польщі щодо ролі РФ у Волинській трагедії

Однак заперечувати нічого не стали.

Представник МЗС РФ Марія Захарова. Фото: ЖЖ

Представник МЗС РФ Марія Захарова відповіла на заяву польського міністра оборони про провину в загибелі тисяч поляків під час Волинської різанини. На своїй сторінці у Facebook Захарова задалася питанням, чи є ця точка зору позицією Польщі або приватною думкою міністра оборони Польщі Мачеревича? повідомляють Патріоти України.

«Є історичні події чи природні явища, в яких Росія не винна?» - запитала Захарова. Відповідаючи на коментар одного з користувачів Facebook, представник МЗС РФ висловила здивування тим фактом, що подібну заяву зробив міністр оборони. «Або він взагалі нічого не вирішує і поставлений на посаду номінально або не смішно зовсім», - сказала вона.

Раніше, відповідаючи на питання журналіста про те, яка нині роль російської пропаганди у висвітленні подій на Волині 1943-1944 рр., міністр оборони Польщі Мацеревич зазначив, що роздмухування трагедії в російський пропаганді очевидно. "Це очевидно (роздування негативної ролі українців у Волинській трагедії російською пропагандою)... Однак це не повинно заважати нам розгледіти... що справжнім ворогом, тим, хто використовував частину націоналістичних сил українців для того страшного злочину, геноциду, є Росія. Там знаходиться джерело цього страшного злочину", - зазначив Мацеревич.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...