"Не треба дратувати Путіна": Віра Савченко прокоментувала процес звільнення Надії

Слід зафіксувати чіткі терміни звільнення української льотчиці.

Віра Савченко. Фото:sockraina.com

Для звільнення української льотчиці Надії Савченко необхідно не робити заяв стосовно процесу переговорів. Про це в ефірі каналу 112 Україна заявила її сестра Віра Савченко, передають Патріоти України.

Так вона прокоментувала заяву Надії про те, що у Путіна необхідно запитати під час прямої лінії з народом про строки її звільнення.

"Надя точно не зневірилась в українському суспільстві і в міжнародному, у неї як була підтримка, так і є, і ці люди роблять найбільше в цій справі. Я до того, що час ЗМІ вже минув у цій справі, і вже говорять політики, і світові політики вже зафіксували свою позицію, сказали своє слово, і Путін пообіцяв Надю відпустити, от єдине питання, коли? Якщо були якісь терміни, то треба їх дотриматися, зафіксувати і не робити якихось заяв, щоб не дратувати Путіна і забрати наших людей", - сказала Віра Савченко.

Раніше повідомлялося, що Савченко також закликала президента України Петра Порошенка до рішучих дій для її звільнення.

Як стало відомо, Надію Савченко оглянули російські лікарі. За словами її сестри, Савченко скоро ляже до лікарні, її стан погіршується.

Окрім того, раніше Віра Савченко повідомляла, що рік тому був шанс звільнити Надію, але через надмірний галас все зірвалося.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...