Не треба їм заважати: Росіянина посадили до в'язниці за участь у війні на Донбасі

За участь в збройному конфлікті на території України вояка полку "Азов", який боровся з бойовиками "ДНР" в 2015 році, засудили до 2-х років. тюремного ув'язнення.

Росіянина посадили до в'язниці за участь у війні на Донбасі. Фото: kommersant.ru.

Суд російського міста Кірова засудив місцевого жителя до дворічного ув`язнення за участь у бойових діях на Донбасі у складі полку "Азов", повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.

Повідомляється, що у лютому 2015 року молодик прибув на територію України, де вступив в полк "Азов" з метою участі в збройному конфлікті. Зазначається, що командуванням полку він був забезпечений спеціальним спорядженням, продовольством і водою.

"У якості найманця він знаходився в полку "Азов" аж до вересня 2015 року, де брав участь в бойових діях з силами "народного ополчення" "ДНР", отримуючи при цьому матеріальну винагороду. За вчинення вказаних протиправних дій отримав не менше 21 тисячі українських гривень. Після чого повернувся на територію Кіровської області, де був затриманий", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що кримінальну справу справу було порушено за матеріалами, наданими співробітниками УФСБ Росії по Кіровській області.

"Суд визнав зібрані докази достатніми для винесення вироку. Чоловік визнаний винним в найманстві, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки і 6 місяців з обмеженням свободи на термін 1 рік. Вирок не вступив в законну силу", - йдеться у повідомленні.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...