Не відкрутиться? Український журналіст передав Путіну привіт від капітана Єрофєєва і сержанта Александрова (відео)

​Президент Росії Володимир Путін у четвер, 17 грудня, почав прес-конференцію. У зустрічі бере участь понад тисяча журналістів.

СкріншотУкраїнський журналіст Роман Цимбалюк передав Путіну привіт від затриманих ГРУшників Єрофеєва та Александрова у контексті його відмовок, що російських військових в Україні немає, передають Патріоти України.

Путін відповів, що “військові люди є, але регулярної армії немає”. А щодо обміну однозначно заявив, що обміняє їх лише “рівноцінно, або у форматі всіх на всіх”. "Ми не говорили, що в Україні немає людей, які займаються вирішенням певних питань у військовій сфері. Але регулярної армії там немає", – сказав Путін.

""Ви назвали два прізвища (Александров, Єрофєєв) а потім продовжили довгий список на кого треба міняти. Обмін повинен бути рівноцінним", – заявив Путін. Глава РФ допустив можливість обміну російських військових Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова на українську льотчика Надію Савченко і українського режисера Олега Сенцова.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...