Не вірить, що "приплив": екс-командувач ВМФ України після відставки відмовляється залишати робочий кабінет

Сергій Гайдук ігнорує офіційний наказ президента і продовжує імітувати робочу діяльність.

Сергій Гайдук. Фото:www.rbc.ru

Екс-командувач Військово-морського флоту України Сергій Гайдук не згоден з власною відставкою і, ігноруючи офіційний наказ президента Петра Порошенка, відмовляється залишати робочий кабінет. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

За словами Синіцина, ходять чутки, що Сергій Гайдук переконаний у власній недоторканності і продовжує імітувати робочу діяльність, незважаючи навіть на призначення нового командувача ВМФ. Крім того, незважаючи на ряд викладених претензій щодо Сергія Гайдука, правоохоронні органи так і не ініціювали перевірку досить тривожних фактів.

У зв'язку з цим, в Мережі множаться навіть жарти: одні пропонують винести Гайдука з кабінету разом з кріслом і забрати прямо в прокуратуру, інші ж пропонують закрити його в кабінеті без зв'язку і комунікацій.


Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...