Не встиг втекти від журналістів: Нардеп від “Батьківщини” завітав до Ради з годинником за 5 000 000

Корпус годинника виконаний із білого золота, а ремінець – зі шкіри алігатора. Руслан Богдан відмовився демонструвати годинник журналістам чи коментувати його вартість.

Скрін відео

Народний депутат від фракції політичної партії ВО “Батьківщина” Руслан Богдан прийшов до сесійної зали Верховної Ради з годинником Franck Muller. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

До речі, годинники бренду Franck Muller є одними з найдорожчих у світі. Модель Revolution з механізмом Tourbillon, якою володіє депутат, належить до лімітованої серії годинників 2007-го року випуску.

Політик відмовився демонструвати годинник журналістам чи коментувати його вартість.

Вартість такого екземпляру складає близько 170 тисяч євро, або 4 922 656 гривень за сьогоднішнім курсом. У вільному продажу цих годинників немає, оскільки вони одразу потрапили до приватних колекцій.

Корпус годинника виконаний із білого золота, а ремінець – зі шкіри алігатора.

Також на столі народного обранця лежав iPhone 7 Jet Black, який наразі офіційно не продається в Україні. Вартість “сірих” телефонів цієї моделі доходить до 40 тисяч гривень.

Як пише видання, у 2009 році Руслан Богдан став фігурантом “скандалу з педофілами”. 13 жовтня 2009 року депутати Верховної Ради Вадим Колесніченко та Григорій Омельченко заявили, що у відомому Міжнародному дитячому центрі “Артек” були зґвалтовані два вихованця, і мали місце інші випадки педофілії.

В цьому депутати звинуватили своїх колег – Віктора Уколова, Сергія Терьохіна та Руслана Богдана. Справу з часом вдалося “зам’яти”, і попри те, що було створено Спеціальну слідчу комісію, кримінальне провадження закрили.

Руслан Богдан зміг відновити політичну діяльність завдяки тому, що наприкінці 2011 року Генеральна прокуратура оголосила про закриття справи.

Також Руслан Богдан неодноразово був у полі зору Головного управління кримінального розшуку МВС (проходив за оперативною справою «Бобри»): у листопаді 1993 року як учасник злочинної групи, яка займалась пограбуваннями, у серпні 1995 року та у вересні 1997-го його перевіряли на предмет причетності до навмисного вбивства. У вересні 1998 року Руслан Мусієнко (тоді ще він був Мусієнком, а не Богданом) був навіть затриманий з двома учасниками за вимагання 4200 доларів у підприємця.

У кримінальних колах Руслан Богдан був відомий під прізвиськом “Муся”.

Також, наразі політик контролює частину активів обленерго Полтави та має намір отримати контроль над половиною ресурсів установи.

Сьогоді Руслан Богдан активно займається політикою у фракції “Батьківщини”.

Джонсон представив конгресменам США окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

вівторок, 16 квітень 2024, 7:14

Спікер Палати представників США Майк Джонсон у понеділок представив чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та про пріоритети національної безпеки, повідомляє The Hill. Джонсон оприлюднив свою пропозицію під час закритої кон...

"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...