Не виключено вторгнення у виборчі системи: У США вимагають перерахунку голосів на виборах президента, - The Guardian

​Все більше вчених та активістів закликають владу США перерахувати голоси на президентських виборах 2016 року в ключових штатах через те, що результати могли бути змінені іноземними хакерами.

Д.Трамп і Х.Клінтон. Фото: АР.

Група аналітиків, яка переконує кампанію Хілларі Клінтон приєднатися до своєї боротьби, готується надати докладний звіт про свою стурбованість у Конгрес і федеральні органи влади на початку наступного тижня. У цьому документі вказуються результати в штатах Мічиган, Пенсільванія і Вісконсін. Про це пише авторитетне видання The Guardian, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я зацікавлена в перевірці голосування", - сказала Барбара Сімонс, радник комісії зі сприяння виборам США і експерт по електронного голосування.

Друга група аналітиків, очолювана засновником Національного інституту виборчого права Джоном Боніфазом і професором Олексієм Хальдерманом, також виступає за перерахунок голосів.

Видання відзначає, що перегляд голосування розпочався через несподівану поразку Клінтон і після того, як розвідка США опублікувала звіти про вторгнення російських хакерів в регіональні виборчі комп'ютерні системи і про злом поштових сервісів посадових осіб Демократичної партії перед виборами.

Клінтон мінімально програла в Пенсільванії і Вісконсині, і ще може програти в Мічигані, де до цього часу не оголошені остаточні результати голосування.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...