Не заслужили? Росіянам офіційно заборонили їсти з лопати

Під заборону потрапили і совки.

У Росії. Фото: ЖЖВлада Ленінградської області заборонила годувати росіян млинцями з лопати і створила правила святкування Масляної. Про це повідомив депутат регіональних Законодавчих зборів Володимир Петров, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Балтика.

"Як показує досвід останніх років, у багатьох муніципалітетах використовують дуже спірні сценарні рішення по проводах Масляної. Наприклад, коли людей пригощають млинцями з лопати - це викликає однозначно негативну суспільну реакцію та широкий резонанс в пресі. Дурість місцевих чиновників, в ряді випадків, може завдати шкоди престижу всій країні", - сказав він.

У документі зазначено, що використовувати лопати і вили для приготування млинців можна, а що опудало Масляної не повинно бути схожим ні на кого з політиків. Театрально-розважальні вистави для дітей повинні бути засновані на народних казках, а не зроблені за мотивами американських коміксів.


"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...